2018. november 17., szombat

MatracGuru 300m2-en


Számít a hely

LEGNAGYOBB MATRACGURU
MATRAC SZAKÜZLET
BUDAPESTEN

 

XIII. Lehel u.33-Dózsa György út 132.
(bejárat a Dózsa György út felől)
Az új NAV székház mellett (volt Spirál)

300m2 matrac és ágykeret

















Számít a méret


Számít a választék


Számít a szakértelem


Számít a márka



Amennyiben Ön matracot keres, úgy a legjobb helyen jár. A budapesti MatracGuru üzlet hatalmas matrac választékkal várja Önt Budapest szívében a Dózsa György úton.

Matracguru a matrac szakértő!

A MatracGuru látszólag csak egy budapesti matrac üzlet a többi közül. Ha egy kicsit jobban megismerkedünk a MatracGuru tevékenységével, akkor egy nagyon szakmai felkészültséget rejtő és szerteágazó vállalkozást találunk, amely közel tíz éve folyamatosan fejlődik. Dózsa György úti matrac üzlet 300m2 alapterületen az egyik legszélesebb márkaválasztékot kínálja Budapesten matrac területen. A budapesti MatracGuru üzlet érdekessége, hogy tényleg Budapest központjában van a XIII. kerület Dózsa GYörgy úton. A matrac választékban egyrészt ismert matrac márkák forgalmazott matrac családjai vannak (Dunlopillo, Billerbeck, Best Dream, Konfor, Rottex, stb), másrészt saját gyártású vagy saját márkaképviseleti matrac márkák (BodyLine, Swiss Dream, Swiss Tech, Hilding, Curem, stb...)

A Matracguru Budapest üzlet és szakmai vállalkozás tehát nem egyszerűen csak egy matracbolt Budapest közepén, hanem egy nagyon gondosan megválogatott és szakmai szempontok szerint kialakított matrac választékot kínáló matrac szaküzlet. Legfontosabb szempont a felkészültség, hiszen matrac területen a szaktanácsadás nagyon nehéz feledat és tényleg csak a szakmailag legfelkészültebb matrac üzletek működhetnek eredményesen és hatékonyan.

A MatracGuru Budapest matrac szaküzlet szakmai hátterét és az üzlet irányítását Pálinkás László végzi, aki a hazai matrac szakmának egyik emblematikus arca, a német Dunlopillo matrac márka volt magyarországi igazgatója, az Index matrac fórumának állandó szaktanácsadója, a MatracGuru matrac fórum válaszadója, a RelaXx márkanéven ismert matracok kifejlesztője és számtalan matrac márka gyártásának, forgalmazásának, disztribúciójának társtulajdonosa (Swiss Tech, Swiss Dream, Hilding, Curem, BodyLine)

Szóval a MatracGuru Budapest matrac szaküzlet nem egyszerűen csak egy matrac üzlet. Sokkal több annál. Érdemes egyszer mindenkinek ellátogatni budapesti üzletünkbe és személyesen is meggyőződni arról, hogy milyen egy kellemes környezetben, hatalmas matracválaszték mellet és szakszerű -de nem tolakodó- tanácsadás kíséretében a matracok között válogatni.

Higgyék el nekem: nem fognak csalódni!

Üdvözlettel:

Pálinkás László
MatracGuru Budapest szaküzlet

Fenyő és bükk tömör fa ágyak, kárpitos ágyak. Matracok: Hilding, Dunlopillo, RelaXx, Billerbeck, SwissTech, BestDream, BodyLine, Swissdream


www.biohome.hu
www.matracguru.hu

Szeretettel várunk mindenkit!

Üdvözlettel:

Pálinkás László
palinkas@biohome.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése